Ніколи не викидайте полежавший пророслий часник.

516

Знайдена причина всіх хвороб суглобів!
Часник, як і цибуля, ближче до весни пускає корінці і зелені паростки.

Багато викидають полежавший овоч, вважаючи, що він втратив свою користь і смакові якості.

Насправді це — непрощенна помилка.

Часник, як і цибуля, ближче до весни пускає корінці і зелені паростки.

Багато викидають полежавший овоч, вважаючи, що він втратив свою користь і смакові якості. Насправді це — непрощенна помилка.

У пророслому зубчике міститися ті корисні речовини, яких немає навіть у звичайному часнику, чого тільки коштує цілий набір антиоксидантів: аліцин, алліін і аллилдисульфид. Далі «Зі Смаком» розповість детальніше, в яких випадках такий запашний особливо корисний овоч.

Навіщо їсти часник пророслий

1. В процесі проростання у часнику з’являються нові ферменти з потужним дією проти багатьох захворювань. Навіть за смаком зелені пір’я більш гострі з насиченим ароматом.

2. По зубчику в день корисно з’їдати при зниженому імунітеті, простудних, вірусних захворюваннях.

3. З часнику роблять безліч настоянок для очищення судин і нормалізації роботи серця. А ось пророслий часник в таких випадках не треба замочувати, настоювати або запарювати — беріть і їжте!

4. Такий часник народна медицина рекомендує приймати для профілактики інсульту та тромбоутворення.