Знайдена причина всіх хвороб суглобів!
Часник, як і цибуля, ближче до весни пускає корінці і зелені паростки.
Багато викидають полежавший овоч, вважаючи, що він втратив свою користь і смакові якості.
Насправді це — непрощенна помилка.
Часник, як і цибуля, ближче до весни пускає корінці і зелені паростки.
Багато викидають полежавший овоч, вважаючи, що він втратив свою користь і смакові якості. Насправді це — непрощенна помилка.
У пророслому зубчике міститися ті корисні речовини, яких немає навіть у звичайному часнику, чого тільки коштує цілий набір антиоксидантів: аліцин, алліін і аллилдисульфид. Далі «Зі Смаком» розповість детальніше, в яких випадках такий запашний особливо корисний овоч.
Навіщо їсти часник пророслий
1. В процесі проростання у часнику з’являються нові ферменти з потужним дією проти багатьох захворювань. Навіть за смаком зелені пір’я більш гострі з насиченим ароматом.
2. По зубчику в день корисно з’їдати при зниженому імунітеті, простудних, вірусних захворюваннях.
3. З часнику роблять безліч настоянок для очищення судин і нормалізації роботи серця. А ось пророслий часник в таких випадках не треба замочувати, настоювати або запарювати — беріть і їжте!
4. Такий часник народна медицина рекомендує приймати для профілактики інсульту та тромбоутворення.