ЧОМУ КОРИСНО КАКАО, ОСОБЛИВО ЯКЩО ВАМ 40

259

Цей смачний напій заряджає енергією і здатний захистити від вірусів і інфекцій.

Чашка какао з ранку поліпшить настрій і підвищить життєвий тонус. Він містить речовини, які покращують пам’ять і стимулюють роботу головного мозку, а також нормалізують в крові рівень холестерину.

Какао визнаний лідером за змістом багатьох корисних мікроелементів, а за кількістю міститься в ньому цинку йому взагалі немає рівних!Какао-боби мають білки (12-15%), жири, вуглеводи (6-10%), вітаміни групи В, клітковину і антиоксиданти.

Недавні дослідження виявили, що какао має ще одне з’єднання (кокохил), яке сприяє розмноженню та росту клітин шкіри, загоєнню ран і запобігає утворенню зморшок.

Також в какао є ще одна речовина — епікатехін, завдяки яким можна захистити свій організм від безлічі небезпечних хвороб, таких як рак, діабет, інфаркт та інсульт.

Американські вчені підтвердили той факт, що незважаючи на те, що какао має більше калорій, ніж чай і кава, воно не призводить до збільшення маси тіла. Навіть невелика порція какао здатна швидко наситити, і в результаті ви не переїдайте.

Якщо ви мрієте схуднути — пийте какао!

Рекомендується вживати какао в першій половині дня. Міститься в какао природний пігмент меланін, поглинає теплові промені, а це допоможе захистити вашу шкіру від ультрафіолетових променів і врятує від сонячних опіків.

А цей рецепт какао посилить користь у багато разів

Какао є потужним антиоксидантом і дуже багатий на магній і вітаміни. Що робить його надзвичайно корисним, особливо якщо ви старше 40 років, то він вам просто необхідний!

Кориця покращує кровообіг і зменшує запалення в організмі, а гвоздика містять потужні антисептичні та знеболювальні властивості.

Інгредієнти:

2 склянки молока, якщо ви будете використовувати мигдальне молоко, смак буде багатшим!
1/2 ст л порошку какао чи шоколаду
1 чайна ложка кориці
1/2 чайної ложки меленої гвоздики
щіпка солі
1/4 чайної ложки стевії ( за бажанням)

Приготування:

В каструлю покласти какао або шоколад, спеції, стевію і сіль в мигдальне молоко і нагрівати на середньому вогні, поки все добре не розчиниться в молоці. Я рекомендую використовувати віночок і постійно перемішувати при нагріванні суміші.

Приємного апетиту!