Рибний пиріг

439

на 100грам — 120.87 ккал
Б/Ж/У— 10.19/4.49/9.77

Для тіста:
Сир — 100 г
Борошно цільнозернові — 5 ст. л
Яйце — 1 шт
Розпушувач — 1/2 ч. л
Оливкова олія — 1 ст. л
Сіль

Для начинки:
Філе сьомги або іншої риби — 120 г
Брокколі — 100 г
Квасоля зелена — 100 г
Сіль, перець

Соус:
Натуральний йогурт — 120 г
Яйце -1 шт

Змішуємо сир і яйце, додаємо оливкову олію. В окремій мисці змішати розпушувач, сіль і борошно. До сирної маси поступово додаємо сухі інгредієнти. Тісто має вийде трохи липкий, але при цьому пластичним.
По дну і стінкам форми формуємо кошик.
Готуємо начинку. Рибу і квасоля солимо і викладаємо у підготовлену кошик.
Соус: Змішати інгредієнти для соусу, додати сіль і спеції за смаком. Готовим соусом залити начинку. Випікати 45-50 хвилин при 180 градусах С

Приємного апетиту!