ПІСОЧНІ КІЛЬЦЯ З АРАХІСОМ

348

15 штук діаметром 8см

Інгредієнти:

200г масла
130г цукрової пудри

350г борошна
1 яйце
1\2 ч. л. ванільною есенції (або пів пакетика ванільного цукру)
1\4 ч. л. солі (розтовкти)
1\2 ч. л. розпушувача.
1 жовток для змащування
65г горіхів для посипання
деко
формочки діаметром 8 см і діаметром 2см

Приготування:

1.Складіть всі продукти крім борошна в миску.
2.Збити міксером (1-2 хвилини)
3.Всипте борошно і швидко замісіть тісто. Остудіть його в холодильнику, оптимальна температура тіста 20С.
4.Добре присипте стіл борошном і розкачайте тісто завтовшки 6-7мм. Виріжте кола великий формочкою, а потім в центрі зробіть отвір діаметром 2см.
5.Покладіть на деко і поставте в морозилку на 20 хвилин. Це важливо і дуже зручно, так як з печивом набагато простіше буде працювати.
6.Почистіть готовий смажений арахіс і подрібніть його качалкою.
7.Приготуйте жовток, горіхи і дістаньте заготовки.
8.Змастіть колечка жовтком.
9.Кожне переверніть змащеним боком на лист або тарілку з горіхами.
10.І укладіть на деко.
11.Печіть при 200С 12 хвилин. Не допускайте зарум’янювання.
(А мені навпаки, зарумяненное більше сподобалося, і пекла тому я їх трохи довше)

Приємного чаювання!