7 ВАРІАНТІВ ФІТНЕС-ВЕЧЕРІ

499

Рецептів вистачить на цілий тиждень різноманітного харчування! Збережіть собі ?

1. Яловичина з брокколі

150 гр. яловичини
200 гр. броколі

1 ч. л. рослинного масла
соєвий соуст або сіль, перець

М’ясо натерти сіллю і спеціями, загорнути у фольгу і запекти в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Броколі відварити в підсоленій воді, а потім злегка обсмажити на сковороді з 1.ч. ложкою олії. М’ясо нарізати, викласти на тарілку, а поруч викласти брокколі.

2.Салат з тунцем і кукурудзою

1 баночка консервованого тунця(у власному соку)
5 пір’їн зеленого цибулі
невеликий пучок петрушки
1 баночка(320гр) консерв. кукурудзи 1
червоний солодкий перець
1 ст. л. діжонської гірчиці (зерниста)
1ст л соку лимона
1 ч. л. оливкової олії сіль, перець

Приготування:
1. Перець порізати невеликими кубиками. Зелень подрібнити. Тунець розім’яти. 2. Кукурудзу краще брати бондюэлевскую. Солодка і смачна. З кукурудзи злити воду і всі інгредієнти з’єднати. 3. В окремому посуді змішати всі складові для соусу. І заправити їм салат перед подачею.

3. Сир з огірком і зеленню

Інгредієнти:
250 гр. низкокаллорийного сиру
50 гр натурального йогурту (або нежирної сметани)
1 огірок
2 зубчики часнику
30 гр. зелені кропу (або петрушки)
50 гр. шпинату (за бажанням)
сіль за смаком

Приготування:

Сир добре збити зі сметаною або йогуртом.Додати натертий на дрібній тертці огірок,видавлений через часникодавку часник,мелконарезанного зелень,посолити і ретельно перемішати.І вперед,в погоню за тонкою талією:)

4. Запечена скумбрія з овочами. (дуже ситно)

Взяти одну велику скумбрію помити, почистити. Нарізати на порційні шматочки, трохи не дорізуючи її до кінця. Щоб риба не розпалася на шматочки. У кожен розріз покласти скибочку лимона, скибочка помідора, нарізати цибулі. Рибу посолити, поперчити. Загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності ( хвилин 25-30).

5. Курка в мультиварці з печерицями

куряче філе – 150 г;
печериці (білі або коричневі – 200 г;
цибуля-порей – 1/2 штуки;
сметана нежирна – 50 г;
оливкова масло – ½ ст. л.;
каррі – одна щіпка;
поварена сіль.

Приготування:
Встановити мультиварку в режим «смаження» або «гасіння».
Куряче м’ясо (філе) обмити під холодною водою, нарізати невеликими довільними шматочками.
Оливкова масло налити в чашу. Туди ж покласти куряче м’ясо. Обсмажувати близько десяти хвилин.
Печериці відварити заздалегідь підсоленій воді.
Нарізати гриби на шість частин.
Цибулю-порей нарізати товщиною не більше 0,5 див.
У чашу мультиварки слід додати порей і гриби. Закрити і гасити двадцять п’ять хвилин.
Відкрити кришку. Посолити, додати дрібку каррі і сметану. Тушкувати ще близько десяти хвилин.

6. Салат з бринзою та овочами

Будь-які свіжі овочі 200 г порізати, змішати з 150 г нежирної бринзи або фети. Заправити бальзамічним оцтом і 1 ч. л. рослинного масла. можна додати варене яйце)

7. Парові котлети з індички

Індичка — 500 Грам
Зелень свіжа — За смаком
Цибуля ріпчаста — 1 Штука
Яйце — 1 Штука
Сіль — За смаком
Перець чорний мелений — За смаком
М’ясо пропустити через м’ясорубку разом з очищеною цибулиною. Додати зелень і яйце, посолити, поперчити і добре перемішати. Готувати в пароварці півгодини. Подавати з відвареною стручкової квасолею.