Лінивий кекс з персиками

600

155 ккал на 100 гр

25г желатину
2 пачки сиру
1 банка згущеного молока

Консервовані або свіжі персики (можна взяти улюблені будь-які улюблені фрукти, але з персиками – це щось!!! Ніжно, солоденько і… повітряно)))
Я готувала десерт на двох і брала всі інгредієнти в два рази менше, ніж в рецепті, їли 2 дні))) І не обов’язково брати форму для кексу, можна робити і в звичайному продуктовому мисочці)

1. Желатин змішати зі склянкою холодної кип’яченої води. Нагрівати на повільному вогні до повного розчинення.
2. Змішати сир зі згущеним молоком до однорідної маси.
3. Додаємо нарізані консервовані персики, ще раз перемішуємо. У цю суміш додаємо наш розчин желатину, який вже трохи охолов. Знову злегка перемішуємо. Виливаємо у форму і залишаємо в холодильнику на 5 годин.