Бабусині рецепти

365

Пробуємо уникати високого артеріального тиску..
Гарбуз і лимон.
2 лимона, 1 кг гарбуза, 1 кг цукру.

М’якоть гарбуза і лимони з шкіркою пропустити через м’ясорубку, додати цукор, розмішати. Приймати по 1 столовій ложці перед їжею. Зберігати в холодильнику. Замість цукру краще використовувати мед.

Часник і яблучний оцет.
1 зубчик часнику, 1 чайна ложка яблучного оцту, 200 мл води. Щоранку натщесерце з’їдати подрібнений зубчик часнику, запиваючи склянкою води з яблучним оцтом.

Буряковий квас.
1 кг буряків, 2-3 л води, 3 смоловые ложки яблучного оцту, мед або лимон за смаком. Дрібно натерти сиру буряк, укласти її в скляну 3-літрову банку, залити теплою кип’яченою водою, додати яблучний оцет, накрити марлею, настоювати 2-3 дні. Пити по 100 мл 3 рази на день до їди, додаючи 1 ч. ложку меду або лимонний сік за смаком. Курс лікування — 2 місяці.

Буряково-медова суміш.
200 г меду, 300 мл бурякового соку.
Буряковий сік влити в рідкий мед, добре перемішати. Приймати по 1 ст. ложці 2-4 рази на день перед їжею.