Не лякайтеся, тому що з’їсти 100 г цього ласощі за один присід — це треба постаратися)) смачно, шоколадно і корисніше магазинних цукерок
Чорнослив 10 штук
Гіркий шоколад 100 г
Лимон 1/2 штуки
Волоські горіхи-50 г
Ізюм світлий 40 г
Мед 1 столова ложка
Час приготування — 15 хв.
1 чорнослив Промийте. Якщо він несвіжий або сухий, залийте теплою водою і дайте постояти. Кожен чорнослив розкрийте і акуратно розтягніть.
2 Волоський горіх, сік лимона, цедру одного лимона, родзинки і мед перемеліть в блендері. Нафаршируйте цією сумішшю чорнослив.
3 Розтопіть шоколад на водяній бані. Умочіть кожну цукерку в шоколадну суміш і приберіть в холодильник на пару годин.