Зміцнюємо імунітет — напій здоровя.

495

Зміцнюємо імунітет — напій здоровя. Кожен вечір вживайте корисний напій. Цей напій зміцнює імунітет, допомагає позбутися від запорів і додасть сил.

Візьміть:

один плід ківі, Зміцнюємо імунітет — напій здоровя.
стакан кефіру (будь-якої жирності),
мелену корицю на кінчику чайної ложки.
Ківі ретельно помийте, видаліть верхню тверду частину, подрібніть разом з шкіркою.
Змішайте ківі, корицю і кефір.
Напій готовий!

Спробуйте! Цей напій допоможе в короткі зимові дні підтримати захисні сили Вашого організму.

Зміцнюємо імунітет — напій здоровя. До відома:

В одному ківі середнього розміру міститься: 75 мг вітаміну С, 0,3-0,4 г жиру, 11 г вуглеводів, 1 г білка, 2,6 г клітковини, 4 мг натрію, не містить холестерину. Калорійність: 46 кал.
Недавні дослідження, проведені норвезькими вченими, показали, що цей фрукт здатний спалювати жири, які блокують артерії, що знижує ризик утворення тромбів.

Цей фрукт дуже багатий на вітаміни, особливо А, В, С, мінеральними солями, а також дубильну кислоту і ферменти, які розчиняють білок. Один ківі в день покриває добову норму вітаміну С, який, як відомо, зміцнює імунну систему, кровоносні судини, підвищує опірність організму всіляким інфекціям, допомагає організму боротися зі стресом. Крім того, ківі містить багато магнію, мінеральних солей (калію) і клітковину (яка сприяє виведенню з організму холестерину і нормалізує травлення). Вживання ківі здатне зупинити низку смертельних захворювань, особливо небезпечних в умовах сучасного світу: атеросклероз, серцева недостатність, хвороба Альцгеймера, рак і хвороба Паркінсона.

Зміцнюємо імунітет — напій здоровя. Шкурка ківі містить навіть більше антиоксидантів, ніж м’якоть. Вона володіє антисептичними властивостями і перешкоджає розповсюдженню шкідливих бактерій в шлунку. Однак перш ніж їсти ківі з шкіркою, його необхідно ретельно промити. Ківі зі шкурою можуть не всі. Людям з найбільш чутливо слизовою оболонкою все-таки рекомендується чистити його перед вживанням.

Зміцнюємо імунітет — напій здоровя. Кефір, як і будь-лікувальний продукт, потрібно пити певним способом, щоб забезпечити найбільший позитивний ефект його застосування. Не слід вживати його в холодному або теплому вигляді, напій повинен мати кімнатну температуру, пийте його повільно, невеликими ковтками.

Завдяки всім своїм корисним якостям — вмісту необхідних нам кальцію, білків, вітамінів та багатьох поживних речовин — кефір відновлює природний, природою даний баланс нашого організму, що необхідно для будь-якого здорового істоти.

Зміцнюємо імунітет — напій здоровя. Кориця – це одна з найдавніших спецій, відомих людству. У Стародавньому Єгипті корицю використовували для бальзамування мумій.
Основні корисні якості кориці визначаються вмістом ефірних масел. Кориця володіє відмінним антисептичною дією. Кориця перешкоджає розмноженню бактерій і мікробів. У кориці присутні речовини, які подібно до інсуліну, активізують клітини, що виробляють інсулін, тим самим знижуючи рівень глюкози в крові.

Для організму людини шкоду кориця не принесе. Єдиним на що слід звернути увагу – це дозування. Корисна кориця якщо вживати її в обмеженій кількості. Не варто їсти її столовими ложками. Зміцнюємо імунітет — напій здоровя.

І якщо мала щіпка кориці посилює зорові процеси, сприяє хорошій роботі мозку, надмірно велика доза може викликати загальний занепад сил, стан пригніченості і сильний головний біль.