Вживаючи це потужний засіб 40 днів, ви буквально оновіть все тіло!

465

Інжир дуже корисний, а не тільки тоді, коли він свіжий, але і коли він сушений. Він є корисним і цілющим для нашого здоров’я.

Він може буквально оновити все наше тіло, благотворно впливаючи на всі органи нашого організму.

Найкращим за своїми корисними властивостями вважається інжир, плоди якого мають світло-жовтий колір.

В процесі сушіння кількість білка в інжирі зростає до 3-6%, а цукру до 50-70%, в той час як свіжий інжир містить всього: 1% білків, 15-20% цукрів.

Природні та природні цукру добре і легко засвоюються нашим організмом. Сушений інжир здатний багаторазово збільшити виробляється нашим організмом енергію, покращує настрій, працездатність і розумову діяльність.

Сушений інжир містить величезну кількість клітковини і це дозволяє зберегти відчуття ситості надовго і покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

Сушений інжир багатий такими корисними речовинами як: калій, магній, залізо, кальцій та вітаміни групи В.

Високий вміст пектину в інжирі, робить його ефективним для загоєння сполучних тканин і особливо при травмах суглобів і кісток.

Також, сушений інжир має властивість істотно збільшувати антиоксидантну активність плазми крові, а речовина рутин сприяє зміцненню стінок капілярів і сприяє більш активному засвоєнню вітаміну С.

Сушений інжир корисний при запорах і є відмінним проносним засобом. Щоденне вживання інжиру знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Ми пропонуємо вам старовинний рецепт, який застосовувався не одне тисячоліття для оздоровлення організму, для посилення фізичних і розумових здібностей і для лікування багатьох захворювань.

Цей засіб допомагає поліпшенню травлення, сприяє втраті зайвої ваги і виведенню токсинів з організму. Воно багате кальцієм і калієм, який зміцнює серце і судини. Відмінно підходить для поліпшення шкіри і кольору обличчя.

Сприяє зміцненню імунної системи та сприяє прискоренню обмінних процесів.

Інгредієнти:

— 20 шт сушеного інжиру;
— оливкова олія.

Приготування:

Візьміть 20 штук сушеного інжиру, розріжте кожен навпіл і помістіть в банку. Потім додайте оливкову олію так, щоб інжир повністю покрився і ще 0,5 — 1 см зверху.

Нехай вона стоїть в холодильнику протягом 40 днів.

Вживайте 1 половинку інжиру і 1 чайну ложку олії, в якому наполягав інжир, рекомендується з’їсти його за 5-10 хвилин до сніданку. Вживайте його до тих пір, поки весь не закінчиться.

Його цілющу дію ви відчуєте відразу. Таке лікування можна повторювати 2-3 рази на рік.