ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ

496

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ 10 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО ІВАН-ЧАЙ:
1. Петро Олександрович Бадмаєв — лікар, що займається вивченням Іван-чаю, прожив сто десять років, і за десять років до смерті в черговий раз пізнав радість батьківства.
2. В Іван-чаї міститься в шість з половиною разів більше вітаміну С, ніж в будь-якому лимоні.

3. В кінці 1941 року замість того, щоб рухатися до Ленінграду, Гітлер віддав наказ направити танки в село Копор’є, щоб знищити експериментальну лабораторію, яка виробляла напої з цілющих трав за старовинним російським рецептам, в основі яких був Іван-чай.
4. Іван-чай можна заварювати до 5 разів без шкоди його смаком і корисними властивостями.
5. Бадьорить і заспокоює одночасно. Від неміцного Іван-чаю ви відчуєте прилив сил і енергії, а концентрований напій сприяє швидкому розслабленню і міцному сну.
6. У часи Петра I Іван-чай посідав друге місце з експорту в Європу.
7. У народі Іван-чай називають: «універсальна домашня аптечка», «еліксир життя», «еліксир молодості».
8. На Русі вважалося, що Іван-чай може попередити або вилікувати 90% всіх відомих захворювань того часу.
9. Іван-чай містить 69-71 корисних мікроелементів, що становить 2/3 таблиці Менделєєва.
10. 2 чашки Іван-чаю здатні зняти похмільний синдром.

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ 10 ЛІКУВАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ІВАН-ЧАЮ:

1. Підвищує імунітет
2. Підсилює потенцію
3. Надає профілактичну дію на новоутворення.
4. Зміцнює кровоносні судини
5. Справляється зі стресами, неврозами та їх наслідками.
6. Очищає організм від токсинів, важких металів та радіації.
7. Володіє протизапальною дією
8. Усуває головний біль, має жарознижуючі властивості
9. Нормалізує тиск
10. Рубців виразки шлунка і дванадцятипалої кишки

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ 10 КОРИСНИХ КОМПОНЕНТІВ ІВАН-ЧАЮ:

1. Флавоноїди (кверцетин і кемферол, надають спазмолітичну жовчогінний, сечогінний, а також антиракову дії).
2. Дубильні речовини (до 20% дубильних пирогаловой групи, що володіють в’яжучих протизапальну і кровоспинну дію).
3. Слизу (до 15%, що забезпечує мягчітельним та обволікаючі властивості, здатність знімати запалення, тамувати біль, заспокоювати й знімати судоми).
4. Алкалоїди (здатні покращувати обмін речовин, кровообіг, стан нервової системи є хорошим знеболюючим).
5. Хлорофіл (зелений пігмент рослин, що поглинає світлову енергію стимулює загоєння ран, покращує обмін речовин, допомагає вбивати ракові клітини).
6. Пектин (ця речовина збільшує термін зберігання чаю і виводить шкідливі речовини з організму).
7. Вітамін А (впливає на ріст людини, покращує стан шкіри, сприяє опору організму інфекції, забезпечує ріст і розвиток епітеліальних клітин).
8. Вітамін В (допомагає здійснити багато життєво важливі біохімічні реакції, бере участь в обміні речовин, регулює роботу нервової системи, захищає слизові оболонки).
9. Вітамін С (у шість разів більше, ніж у лимоні).
10. Такі мікроелементи, як залізо, мідь, марганець, нікель, титан, молібден, бор і так далі.

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ 10 ЗАХВОРЮВАНЬ, ЯКІ МОЖНА УНИКНУТИ З ІВАН-ЧАЄМ:
(пам’ятайте, що Іван-чай — це відмінне доповнення до лікування і профілактика для вашого організму, але не панацея від усіх бід)

1. Анемія
2. Гастроентерологічні захворювання: гастрит, виразка шлунка, цироз, коліт, жовчокам’яна хвороба
3. Захворювання сечостатевої системи: нирок, сечового міхура, цистит
4. Захворювання дихальних шляхів: ГРЗ, тонзиліт, туберкульоз
5. Дерматологічні захворювання: псоріаз, фурункульоз, вугровий висип, екзема, дерматити
6. Отруєння
7. Захворювання нервової системи: неврози, розлади, істерія, психози, депресивні стани
8. Імунодефіцит
9. Підвищена кровоточивість ясен, карієс
10. Профілактика новоутворень

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ ЯК ЗАВАРЮВАТИ ІВАН-ЧАЙ:
(базовий варіант, який підійде на перший час, поки ви вивчаєте напій і свої переваги в ньому)

1. Візьміть 2-3 ложки Іван-чаю на півлітра води.
2. Залийте чайник на третину, почекайте п’ять хвилин і долийте залишився кількість води.
3. Бажано дати напою настоятися близько 15 хвилин.
4. Ви можете доливати воду в заварений Іван-чай до п’яти разів без шкоди його цінним властивостям.
5. Щоб зробити напій більш м’яким, використовуйте очищену або джерельну воду.
6. Спробуйте відмовитися від цукру на користь кураги, родзинок або будь-яких інших сухофруктів.

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІВАН-ЧАЙ 10 ПРИЧИН СПРОБУВАТИ ПИТИ ІВАН-ЧАЙ ЗАМІСТЬ ЗВИЧАЙНОГО ЧАЮ І КАВИ:

1. Іван-чай не містить кофеїн, пуриновую, щавлеву і сечову кислоти, які порушують обмін речовин і отруюють організм.
2. Іван-чай не містить барвників, ароматизаторів та консервантів.
3. Іван-чай дуже смачний. Він практично не відрізняється від звичайного чаю, але має м’який квітково-трав’яний аромат і присмак.
4. Ще японські мудреці говорили, що через кілька годин після заварювання звичайний чай стає токсичним і шкідливим. Іван-чай можна заварювати до 5 разів без шкоди смаком і корисними властивостями.
5. Зверніть увагу на наліт на гуртках навіть дуже якісного звичайного чаю і на оксидну плівку на її поверхні після деякого часу. Чи це не причина пошукати альтернативу звичним напоїв?
6. Під дією кисню в звичайному чаї з’являються бактерії та шкідливі сполуки. Це одна з причин, по якій не слід пити несвіжий звичайний чай. Іван-чай до цього не схильний.
7. Іван-чай містить 69-71 корисних речовин, що становить 2/3 таблиці Менделєєва. Він несе користь всьому організму.
8. У Іван-чаю немає протипоказань. Його можна (і навіть потрібно!) пити дітям, вагітним, хворим. Однак стежте за індивідуальною реакцією вашого організму.
9. Це вигідно. Заварювати Іван-чай можна до 5 разів без шкоди смаком і корисними властивостями. А для безпосереднього приготування напою знадобиться всього 2-3 чайні ложки на півлітра.
10. Маючи практично нульову калорійність, Іван-чай збагачує ваше тіло потрібними вітамінами і багатьма іншими корисними речовинами, але найголовніше — допомагає контролювати почуття голоду.