Торт білковий з курячою грудкою для сушіння!

503

Ідеальний вечерю для стройнеющих після свят)

Потрібно:

10 білків,
2 жовтка,
1 куряча грудка,
200 г нежирного сиру,
зелень,
листя салату,
¼ Склянки нежирного кефіру,
сіль, перець.

Приготування:

Збиваємо білки і жовтки. На антипригарній сковороді смажимо три млинці з яєць. Окремо варимо грудку, злегка солимо, перчимо. Нарізаємо кубиками грудинку. Змішуємо сир з зеленню і кефіром. Викладаємо у форму: спочатку білковий млинець, на нього – шар сиру, курка, листя салату. Повторюємо шар. Закриваємо всі білковим млинчиком. Залишаємо в холодильнику на кілька годин для просочення.

Приємного апетиту!