Лагман.

423

Інгредієнти:

● Яловичина або баранина — 0,5 кг.
● Тонка довга локшина або спагетті — 0,5 кг.
● Цибуля ріпчаста — дві шт.
● Морква — дві шт.

● Картопля дві шт.
● Перець солодкий болгарський.
● Часник — три зубчики
● Зелень на ваш смак
● Чорний мелений перець
● Червоний перець (паприка)
● Рослинне масло
● Сіль

Приготування:

Готування лагмана може здатися мудрованою тільки на перший погляд, це дуже просте (до примітиву) приготування страву. Особливо, якщо не готувати домашню локшину. Пошукайте, знайдете у продажу хорошу локшину, зараз в магазинах чого тільки немає.Як завжди спочатку нам потрібен окріп.Нарізаємо м’ясо маленькими шматочками.Цибуля ріпчаста нашаткувати.

Моркву і картоплю нарізаємо кубиками.Часник дрібно порубати.Перець солодкий можна нарізати прямо з зернятками.В каструлю або казан наливаємо олію, обсмажуємо до готовності м’ясо.
До смаженій м’ясу додаємо цибулю, перемішуємо і злегка обсмажуємо.Кладемо в каструлю картоплю, моркву, перець, часник і також все обсмажуємо, постійно помішуючи.Потім заливаємо окропом так, щоб вода покрила овочі.

Солимо, перчимо і варимо на повільному вогні до повної готовності.Відварюємо локшину у великій кількості підсоленій води (зрозуміло, що відразу беремо окріп) і відкидаємо на друшляк.До речі, локшину не ламаємо, а варимо цілком.В глибокі тарілки накладаємо порцію локшини і заливаємо підливою, доливаємо за бажанням бульйон.Зверху посипаємо дрібно рубаною зеленню.Хто вже пробував, знає, що лагман – це дуже смачно! #здоров’я #наше_здоровье #рецепти