на 100грам — 92.35 ккалБ/Ж/У— 18.35/1.44/1.4
Інгредієнти:
Куряча грудка (філе) — 600 г
Кефір (знежирений) — 1 склянка
Кріп, часник, перець — за смаком
Приготування:
1. У кефір додати дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник і мелений перець, ретельно перемішайте.
2. Грудинку наріжте на порційні шматочки, опустіть їх в кефірну суміш і дайте помариноваться 30-60 хвилин.
3. Потім викладіть курку на сковорідку (не змащену маслом), додайте трохи маринаду і тушкуйте під кришкою до готовності, періодично підливаючи соус.
4. В результаті у вас вийде дуже ніжна курка зі смачним соусом, який відмінно підійде до гарнірів з овочів, гречки, рису тощо
Приємного апетиту!
Надсилайте свої ПП рецепти з якісними фото і підрахунком БЖУ і калорій в запропоновані новини. Саме цікаве і корисне буде опубліковано у нас!