Дієтичні голубці з куркою.

662

Інгредієнти:
Куряче філе — 300 г
Капуста — 500 г
Рис — 150 г
Перець болгарський — 2 шт

Цибуля — 2 шт
Часник — 7 г
Зелень — за смаком
Сіль, перець — за смаком

Приготування:
Качан капусти акуратно вирізати, якщо капуста молода — залити окропом і присолити, якщо жорстка — відварити до полумягкости в підсоленій воді. Відвар не виливати. Вийняти, остудити, зняти листя, відбити потовщення на них. Закип’ятити 300 мл води, залити окропом рис, присолити його і приварити до напівготовності, відкинути на друшляк. Куряче філе пропустити через м’ясорубку, змішати з рисом, посолити, поперчити і добре перемішати. Викласти на листя капусти фарш, загорнути в голубець, трохи обсмажити на олії з усіх боків і скласти голубці в сотейник. Промити, очистити і дрібно нарізати болгарський перець і цибуля. Засмажку покласти голубці, залити капустяним відваром так, щоб він покрив голубці, додати дрібно нарізаний часник. Гасити голубці на слабкому вогні близько 40 хв., коли вони будуть готові, посипати нарізаною зеленню. Дієтичні голубці з куркою готові.

Приємного апетиту!