8 хитрощів для приготування смачних і корисних котлет

467

1. Найкраще змішувати різні фарші: із свинини, яловичини, баранини.

2. Молоко краще не додавати у фарш. Розводити фарш потрібно теплою кип’яченою водою до консистенції густої сметани.

3. Класти у фарш потрібно тільки яєчні жовтки.

4. Чим більше цибулі покласти у фарш, тим смачніше будуть котлети.

5. Хліб у фарш додавати не обов’язково. Спробуйте додати будь-які овочі: капусту, картоплю, моркву.

6. Смажити котлети потрібно на добре розігрітій сковороді, змащеній олією.

7. Якщо вам подобається, як панірування можна використовувати мелені сухарі, вівсянку або цільнозернове борошно.

8. Можна формувати котлети мокрими руками і відразу класти на розігріту сковороду. А якщо ви обмакнете їх у збитий білок, вони вийдуть особливо смачними і соковитими.