7 головних продуктів для підвищення гемоглобіну.

191

1. Морквяний сік. Найбільший ефект, якщо пити 3-4 рази в тиждень по склянці. На один стакан соку припадає близько 500 грам моркви.

2. Полуниця і суниця. Природно, свіжі плоди без варіння дадуть найбільший результат.

3. Буряк. Її можна як натирати на тертці, так і робити з неї буряковий сік.

4. Рецепт з меду, волоських горіхів і журавлини – прекрасний засіб для підвищення цінного білка в крові. Можна змішати в рівних пропорціях. Краще буде вживати відразу дрібними порціями, як тільки приготували.

5. Збір певних трав. Взяти по дві столові ложки кропиви та листя ожини, а також по три столових ложки звіробою і квіток ромашки. Все це подрібнити, перемішати і помістити в термос, залити близько 700 грамів окропу. Настоявшийся настій пити по склянці три рази в день.

6. Пити шипшину з медом – користь не тільки для імунітету і загальної життєвої сили, але і для підвищення гемоглобіну.

7. І, нарешті, продукти харчування, які повинні складати наш раціон: гречка, яблука, малина, гранати. Все це незамінні продукти для організму, зокрема, для гемоглобіну.

Як бачимо, ці продукти важливі не тільки для крові, але і для нашого повноцінного харчування.