10 продуктів, які завжди повинні бути на кухні:

506

1. Мед. Він зміцнює імунітет і є кращим джерелом енергії. Якщо на кухні є мед, можна забути o сахарі!

2. Банани. У них є багато калію, який допомагає м’язам залишатися сильними. Крім того, банан благотворно впливає на серце і знижує ризик виникнення інсульту.

3. Геркулес. Він очищає судини і лікує захворювання шлунка та кишечника. При цьому геркулес містить мінімальну кількість калорій.

4. Шпинат. У ньому є вітаміни А, С і K, антиоксиданти і залізо, яке допоможе тобі збільшити м’язову масу.

5. Оливкова олія. У ньому міститься велика кількість вітаміну Е, який бере участь у процесі засвоєння вітамінів А і K. Це масло сприяє омолодженню організму і знижує рівень холестерину.

6. Яблука. У них міститься більше вітаміну С, ніж в апельсинах. Крім того, цей фрукт уповільнює зростання ракових клітин та покращує роботу легенів, серця і травного тракту.

7. Йогурт. У ньому міститься велика кількість кальцію та сполук, які підвищують імунітет і поліпшують травлення. При цьому йогурт — відмінний спосіб перекусити в розпал робочого дня.

8. Лосось. У ньому є велика кількість жирів омега-3, які допомагають знизити рівень холестерину і захищають від раку. Крім того, лосось покращує стан волосся і здатний побороти депресію.

9. Морквина. Вона містить велику кількість бета-каротину, який покращує зір і знижує ризик онкологічних захворювань. Щоб морква краще засвоювалася, їж її зі сметаною чи соняшниковою олією.

10. Чорниця. Ця ягода уповільнює процеси старіння в організмі і покращує зір. Крім того, чорниця здатна вилікувати забудькуватість і неуважність.